www.contactwithspace-ea.com

Ομιλητές:

01.

Δρ James DeMeo

 

Σαχαρασία – Η προέλευση της ανθρώπινης θωράκισης και του πολέμου

 

Όταν οι θεωρίες του Βίλχελμ Ράιχ για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα και τη συμπεριφορά εξετάστηκαν από τον καθηγητή ΝτεΜέο κατά τα πρότυπα διαπολιτισμικά στοιχεία από την ανθρωπολογία και την εθνογραφία, ανακαλύφθηκε μια σημαντική παγκόσμια γεωγραφική κατανομή. Η Σαχαρασία - η περιοχή της ερήμου της Σαχάρας στην Βόρεια Αφρική και οι έρημοι της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας- κατοικούνταν από τις πιο βαριά θωρακισμένες και βίαιες κοινωνίες του πλανήτη. Ο καθηγητής ΝτεΜέο θα παρουσιάσει αυτά τα στοιχεία, όπως και παράλληλα ευρήματα για μια σοβαρή κλιματική αλλαγή που συνέβη περίπου 4.000 χρόνια πΧ.

 

 

Φυσική της Οργόνης - Πειραματική Επικύρωση των Ευρημάτων του Βίλχελμ Ράιχ, και Νέα έρευνα για το «Ζωντανό Νερό».

 

Ο καθηγητής ΝτεΜέο θα παρουσιάσει το ερευνητικό εργαστηριακό του πρόγραμμα των τελευταίων 20+ χρόνων,οπου επαναλαμβάνει και επιβεβαιώνει τα περισσότερα από τα αμφιλεγόμενα πειράματα του Βίλχελμ Ράιχ για την ενέργεια της οργόνης και τον οργονοσυσσωρευτή. Αυτό περιλαμβάνει τα πειράματα του Ράιχ για το To-T «θερμική ανωμαλία», την ανωμαλία της εκφόρτισης του ηλεκτροσκοπίου, την ενίσχυση της ανάπτυξης σπόρων σε ισχυρούς συσσωρευτές οργόνης, την αναπαραγωγή της ανωμαλίας του μετρητή Geiger, κερδίζοντας πολύ υψηλές μετρήσεις ανά λεπτό από τη συνηθισμένη ακτινοβολία υποβάθρου, και το μπλε-λαμπερό φορτισμένο με οργόνη σωλήνα υψηλού κενού. Θα παρουσιαστούν νέα ευρήματα του ΝτεΜέο για φασματογραφικές αλλαγές στο φορτισμένο με οργόνη νερό.

 

 

Πειράματα Νεφοδιάλυσης στις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Αφρική

 

Ξεκινώντας το 1978, ο καθηγητής ΝτεΜέο ανέλαβε πειράματα πεδίου και τις εφαρμογές της συσκευής νεφοδιαλυτή Ράιχ για τον τερματισμό της ξηρασίας στις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Αφρική. Θα παρουσιάσει τις λεπτομέρειες αυτών των πειραμάτων και των αποτελεσμάτων τους, καθώς και τις κοινωνικές αντιδράσεις στη μεγάλη επιτυχία της επίτευξης εξαιρετικών βροχών

 

 

Οι παρατηρήσεις μου για τα UFO και τις αντιλήψεις του Ράιχ για την Βαρύτητα και το αρνητικό-g, με σχετικά πειράματα

 

Ο καθηγητής ΝτεΜέο έκανε αρκετές παρατηρήσεις UFO κατά τη διάρκεια των ετών, και κατά τη διάρκεια πειραμάτων νεφοδιάλυσης. Θα συζητήσουμε αυτές τις εμπειρίες, την «Επαφή με το Διάστημα» του Ράιχ,όπως επίσης και τις ιδέες του Ράιχ για τον κινητήρα οργόνης, και την αρνητική βαρύτητα. Θα συζητηθούν επίσης μερικά νέα πειράματα για την αρνητική βαρύτητα που βρίσκονται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ, με μια στέρεα επιστημονική βάση.

 

 

O Δρ James DeMeo σπούδασε Επιστήμες της Γης, της Ατμόσφαιρας και του Περιβάλλοντος στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα και στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας, όπου και απέκτησε το διδακτορικό του, το 1986.

Στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας ανέλαβε σε μεταπτυχιακό επίπεδο φυσική επιστημονική έρευνα, εστιάζοντας συγκεκριμένα στις αμφιλεγόμενες ανακαλύψεις του Βίλχελμ Ράιχ, υποβάλλοντας αυτές τις ιδέες σε σχολαστική δοκιμή, και επαλήθευσε τα αρχικά ευρήματα.

Στη συνέχεια διεξήγαγε επιτόπια έρευνα στις άνυδρες περιοχές των νοτιοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών, της Αιγύπτου, του Ισραήλ, της υπο-Σαχάριας Ερυθραίας, και της Ναμίμπια στην Αφρική. Η εργασία του στο ζήτημα της Σαχαρασίας αποτέλεσε την πιο φιλόδοξη παγκοσμίως διαπολιτιστική ερευνητική μελέτη ως σήμερα, πάνω στα θέματα της ανθρώπινης συμπεριφοράς, της οικογενειακής και της σεξουαλικής ζωής σε όλο τον κόσμο.

... περισσότερα

02.

Peter Robbins

 

Voronezh: Αξιολόγηση του πιο Γνωστού Περιστατικού με UFO της Ρωσίας

 

Την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 1989, το συνήθως ρεαλιστικό σοβιετικό πρακτορείο ειδήσεων Tass σόκαρε τον κόσμο με ένα δελτίο ειδήσεων το οποίο ανέφερε ότι «οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν ότι ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο προσγειώθηκε σε ένα πάρκο στη ρωσική πόλη Voronezh. Προσδιόρισαν επίσης τον τόπο προσγείωσης και βρήκαν ίχνη εξωγήινων που έκαναν ένα σύντομο περίπατο στο πάρκο. Περισσότεροι από σαράντα αυτόπτες μάρτυρες παρατήρησαν αυτό το γεγονός και η σοβιετική κυβέρνηση υποστήριξε την αναφορά του Tass. Ακολούθησε μια αναστάτωση στα αμερικανικά μέσα ειδησεογραφικής κάλυψης, σχεδόν όλα από τα οποία ήταν απαξιωτικά και συντηρητικά, με αποτέλεσμα η ιστορία να υποβιβαστεί σύντομα στη σφαίρα του μύθου και της συνωμοσίας.  
Αυτή η λεπτομερής και κατά κάποιο τρόπο βαθιά προσωπική ομιλία του Peter Robbins εξετάζει όλες τις γνωστές λεπτομέρειες της προσγείωσης του Voronezh, τις ιδέες και τις παρατηρήσεις ενός από τους βασικούς Ρώσους ερευνητές και μια κριτική ανάλυση της αντιμετώπισης της ιστορίας από μεγάλα αμερικανικά έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η παρουσίαση περιέχει φωτογραφίες και περιλαμβάνει επίσης την προβολή πολλών από τις τηλεοπτικές ειδησεογραφικές αναφορές που ακολούθησαν αμέσως μετά τις αρχικές αναφορές του πρακτορείουTass.

 

 

Ο Peter Robbins είναι ερευνητής, συγγραφέας και ομιλητής, γνωστός για τις σχετικές με τα UFO εργασίες του, τις διαλέξεις, τις εμφανίσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως και για τα άρθρα και τα σχόλιά του πάνω σε αυτό τον τομέα.

Ήταν ιδρυτικό μέλος του Ιδρύματος Intruders του Budd Hopkins και βοηθός του Hopkins για πολλά χρόνια. Επίσης ήταν συντονιστής της εκδήλωσης  ‘Alien Abduction Phenomenon: A Symposium του καναλιού SCI FI που οργανώθηκε για να προωθήσει την προβολή της μίνι σειράς του Steven Spielberg “Taken”, και από το 2007 ως το 2010 ήταν σύμβουλος της πόλης του Roswell New Mexico και συντονιστής του ετησίου τους συμποσίου για τα UFO.

... περισσότερα

03.

Richard Dolan

 

Το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα: Πού κατευθύνεται;

 

Η ιδέα ενός μυστικού διαστημικού προγράμματος είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες στην κοινωνία μας και είναι ένα καυτό θέμα που συζητείται μεταξύ των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τα UFO.O Ρίτσαρντ Ντόλαν μιλά και γράφει επί αρκετά χρόνια σχετικά με το γιατί πιστεύει ότι υπάρχει ένα τέτοιο πρόγραμμα. Για αυτή τη διάλεξη, θα παράσχει ισχυρές αποδείξεις για την ύπαρξη του προγράμματος, ενώ θα διαχωρίζει τις πολλές φαντασιώσεις που συνδέονται με αυτό. Θα παράσχει επίσης μια τρέχουσα εκτίμηση για το πού βρίσκεται σήμερα το πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με το φαινόμενο των UFO.

 

 

Ο Richard Dolan είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους ερευνητές και συγγραφείς του κόσμου πάνω στο θέμα των ΑΤΙΑ, και πιστεύει πως αποτελούν το μεγαλύτερο μυστήριο της εποχής μας..

Είναι ο συγγραφέας δύο τόμων ιστορίας με τίτλο UFOs and the National Security State, δύο πρωτοποριακών έργων, τα οποία συνδυασμένα παρέχουν ουσιαστικά την πιο πλήρη και προσβάσιμη αφήγηση που υπάρχει πάνω στο ζήτημα  των ΑΤΙΑ. Έχει επίσης συμβάλλει στην συγγραφή ενός θεωρητικού βιβλίου σχετικά με το μέλλον, με τίτλο  A.D. After Disclosure, την πρώτη ανάλυση όχι μόνο σχετικά με την πιθανή λήξη της μυστικότητας που αφορά τα ΑΤΙΑ, αλλά και του πιο σημαντικού ερωτήματος: τι θα γίνει μετά

... περισσότερα

04.

Ευγενία Σαρρή

 

Η αποστολή του Βίλχελμ Ράιχ στην Αριζόνα

 

Σε αυτή την παρουσίαση θα μιλήσουμε για κάποιες λεπτομέρειες της αποστολής του Βίλχελμ Ράιχ στην έρημο της Αριζόνα που αφορούν τις σχέσεις του με την Αμερικανική κυβέρνηση, όπως επίσης και για τα πιο σημαντικά ευρήματα αυτής της επιχείρησης όπως περιγράφονται στο τελευταίο του βιβλίο Επαφη με το Διάστημα.

 

Eισιτήριο για τις δύο ημέρες 50 €
Φοιτητικό 30€

 

 

Κρατήστε θέση