www.contactwithspace-ea.com

Επαφή με το Διάστημα

          

Το τελευταίο βιβλίο του Wilhelm Reich από το οποίο πήρε το όνομά του αυτός ο διαδικτυακός τόπος.


Περιγράφει την αποστολή του στην Αριζόνα, παρουσιάζοντας τα επιστημονικά δεδομένα της επιχείρησης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το πρασίνισμα της ερήμου, την δημιουργία βροχής, και τις μάχες που δόθηκαν με σκάφη από το διάστημα, όπως επίσης  και τα συμπεράσματα που εξήχθησαν από αυτές τις συναντήσεις.


Το περιεχόμενό του περιγράφεται στο βιβλίο του Ήντεν “Planet in Trouble-The UFO assault on Earth”.


Ακολουθούν μεταφρασμένα αποσπάσματα από το βιβλίο του Τζερόμ Ήντεν “Planet in Trouble” Exposition Pr of Florida; 1st edition (June 1973)

Πριν  ταξιδέψουμε με τον Ράιχ στην έρημο της Αριζόνα, ας θυμηθούμε κάποια από τα στοιχεία που ανακάλυψε τα οποία θα οδηγούσαν τελικά στην «Επαφή με το Διάστημα».


ΑΤΙΑ που πετούσαν πάνω από το εργαστήριό του στο Μέιν είχαν παρατηρηθεί από το 1951, αλλά ο Ράιχ δεν έδινε μεγάλη προσοχή σε τέτοια φαινόμενα. Δεν του φαινόταν καθόλου απίθανη η ιδέα πως υπήρχαν «επισκέπτες» από άλλους πλανήτες που έρχονταν στην γη. Το 1953, για να βρει μια απάντηση στο μαύρισμα των βράχων γύρω από το εργαστήριο του, ξεκίνησε προ-ατομική έρευνα της χημείας της Μέλανορ- της μαύρης ουσίας που έπεφτε σαν πούδρα σε όλη την έκταση του εργαστηρίου, καταστρέφοντας τους βράχους, αφυδατώνοντας την ατμόσφαιρα και προκαλώντας ανείπωτη δυστυχία στους εργαζόμενους.


Μόνο προς τα τέλη του 1953 διάβασε κάτι σχετικά με τα ΑΤΙΑ, με ένα από τα πρώτα βιβλία να είναι το βιβλίο του Ταγματάρχη Ντόναλντ Κήχοου Flying Saucers from Outer Space που εκδόθηκε εκείνο τον χρόνο από τον Χένρυ Χολτ στη Νέα Υόρκη. Οι αναφορές φαίνονταν πραγματικές και πολύ σοβαρές. Εκτός από την σοβαρότητα των προβλημάτων που παρουσιάζονταν από αυτούς τους εισβολείς του διαστήματος υπήρχε και το ακόμα σοβαρότερο πρόβλημα της αποφυγής του θέματος στα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια. Τα στοιχεία του φόβου και της υπεροψίας φαίνονταν να είναι τα πιο δύσκολα εμπόδια στην πορεία για την παραδοχή της αλήθειας: η Γη βρίσκεται υπό την επιτήρηση ευφυών όντων από το εξώτερο διάστημα.


Ο Ράιχ έβγαλε μια σειρά από φωτογραφίες στάσης χρόνου του νυχτερινού ουρανού. Τα ίχνη της κίνησης συγκεκριμένων «αστεριών» έδειχναν με την διαφορά τους από τα άλλα πως ΔΕΝ ήταν κατά κανένα τρόπο αστέρια! Τέτοιες εύκολες διαδικασίες φαίνεται πως είχαν διαφύγει της προσοχής αυτών που προσπαθούσαν να βρουν απαντήσεις στο πρόβλημα των ΑΤΙΑ.


Καθώς έφταναν στο γραφείο του περισσότερες αναφορές για ΑΤΙΑ, ο Ράιχ εξοργιζόταν με τα άκρα στα οποία έφταναν όσοι απέφευγαν το πρόβλημα. Συγκινησιακά πανουκλιασμένοι χαρακτήρες, αγχωμένοι περιγελούσαν υπεύθυνους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και άλλα ειλικρινή και με γνώσεις άτομα που ανέφεραν διαρκώς ΑΤΙΑ σε όλη την γη. Ήταν ξανά ο τρόμος που ένιωθαν οι άρρωστοι άνθρωποι όταν ήταν αντιμέτωποι με τους ζωντανούς – απλώς δεν μπορούσαν «να το αγγίξουν» και έσκιζαν τα ιμάτιά τους αν το έκανε κάποιος άλλος!


Στην μελέτη του αινίγματος των ΑΤΙΑ ο Ράιχ ακολούθησε αυστηρά τις διαδικασίες της βασικής λειτουργικής έρευνας που είχαν αποδείξει την αξία τους στο παρελθόν. Ανάμεσα σ’ αυτές, όπως υπενθύμιζε στον εαυτό του και στους συνεργάτες του, ήταν η αναγκαιότητα να μην διαμορφώνουν γρήγορα κρίσεις, να επιτρέπουν στα γεγονότα να ρέουν μέσα στον παρατηρητή, να χαλαρώνουν απλώς και να κοιτάζουν τον ουρανό, δίχως να τρέχουν χαοτικά πίσω από οφθαλμαπάτες. Δεν έπρεπε να δίνει κανείς σημασία σε μια παρατήρηση αν αυτή δεν γινόταν ξανά και ξανά ώσπου να επιβάλλει την προσοχή. Οι κάθε είδους μετρήσεις ήταν άχρηστες πριν να μελετηθούν και να κατανοηθούν πρώτα οι ιδιότητες του υπό εξέταση φαινομένου: Ποιες εντυπώσεις και ποια συναισθήματα προκάλεσαν στον παρατηρητή αυτά τα «πράγματα στον ουρανό»; Πώς επηρεάστηκε σωματικά, αν επηρεάστηκε καθόλου;

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΟΥΡΗΣ

Τα εντελώς καινούργια δεδομένα και οι καινούργιες ιδέες δικαιολογούν καινούργιους όρους. Εκείνοι που γύρισαν την πλάτη τους στις ανακαλύψεις του Ράιχ, που αρνήθηκαν να μελετήσουν τους τόμους των πραγματικών στοιχείων που περισυλλέχθηκαν μέσα σε περισσότερα από 30 χρόνια δουλειάς, ή εκείνοι που εξοργίστηκαν ή τρόμαξαν από τις επιπτώσεις αυτών των νέων ανακαλύψεων, συχνά κατηγόρησαν τον Ράιχ πως επινοεί νεολογισμούς. Δεν ήταν ζήτημα «επινόησης νέων λέξεων», αλλά  εξακρίβωσης της ταυτότητας νέων – εντελώς νέων – φαινομένων με ακρίβεια!

«Όρανουρ» είναι ο όρος που χρησιμοποίησε ο Ράιχ για να περιγράψει διεργασίες και αποτελέσματα που σχετίζονταν με τα πειράματα Οργονομικής Αντι-Πυρηνικής ακτινοβολίας. Οι διαδικασίες αυτού του πειράματος και η πλήρης αποκάλυψη των αποτελεσμάτων του, μπορούν να βρεθούν στο Πείραμα Όρανουρ, Πρώτη Αναφορά (1947-1951)


Το κίνητρο για το Πείραμα Όρανουρ ήταν να παρατηρηθούν τα πιθανά αποτελέσματα που είχε η Οργόνη πάνω στην πυρηνική ενέργεια. Μια σχετικά μικρή, φυσιολογικά «ακίνδυνη»ποσότητα ραδιενεργού υλικού( ακίνδυνη αν διατηρηθεί μέσα στο μεταλλικό της δοχείο· ωστόσο, η Οργόνη διεισδύει στα πάντα. ) τοποθετήθηκε επανειλημμένα μέσα σε ένα Συσσωρευτή Οργονοενέργειας υψηλής συγκέντρωσης. Οι μετρήσεις υποβάθρου του ίδιου του πυρηνικού υλικού και της άμεσης περιοχής γύρω του συγκρίθηκαν μέσω μετρητών Γκάιγκερ-Μίλλερ. Το πυρηνικό υλικό στην επαφή με την υψηλή συγκέντρωση Οργόνης παρήγαγε εξαιρετικά επικίνδυνα αποτελέσματα. Ένα σαφώς οριοθετημένο σύνολο συμπτωμάτων, το οποίο ο Ράιχ ονόμασε «ασθένεια Όρανουρ» αναπτύχθηκε σε όλους όσους συμμετείχαν σ’αυτό το πείραμα, αποκαλύπτοντας σε «υψηλή μεγέθυνση» από τι υποφέρουν εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο: η αντίδραση ανάμεσα στις ατμοσφαιρικές και τις υπόγειες πυρηνικές δοκιμές παγκοσμίως παρήγαγε πλανητική Όρανουρ!


Μετά το πείραμα Όρανουρ ο Ράιχ έθαψε το ραδιενεργό υλικό που χρησιμοποιήθηκε στο πείραμα αλλά δεν το ξέχασε. Ενώ προετοιμαζόταν για την αποστολή του στην έρημο της Αριζόνα, ξέθαψε το πυρηνικό υλικό που βρισκόταν κάτω από το χώμα επι τρία χρόνια. Ξαναέλεγξε το υλικό με ένα μετρητή ΓΜ Autoscaler. Έκανε τώρα μια  καταπληκτική ανακάλυψη: το αθωράκιστο πυρηνικό υλικό εξέπεμπε το ένα δέκατο των μετρήσεων που εξέπεμπε το θωρακισμένο υλικό! Το ράδιο που χρησιμοποιήθηκε στο Πείραμα Όρανουρ, όταν μετρήθηκε γυμνό έδινε ανάμεσα στις 702 και 1420 ΑΑΛ(αριθμήσεις ανά λεπτό). Το ράδιο μέσα στο ΔΙΠΛΟ  ΜΟΛΥΒΔΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ έδινε ανάμεσα στις 22.000 και τις 24.576 ΑΑΛ!! Όταν μετρήθηκε με την λυχνία του μετρητή Tracelab Autoscaler στην κλίμακα 4096, ένα δείγμα ραδίου μέσα στο μολύβδινο δοχείο του έδινε 122.880 ΑΑΛ! Αυτό που εξέπληξε ιδιαίτερα τον Ράιχ ήταν οι εξαιρετικά υψηλές μετρήσεις μέσα στο βαρύ μολύβδινο δοχείο!


Είναι καλό να έχουμε υπ’ όψιν μας ότι στο αρχικό Πείραμα Όρανουρ το πυρηνικό υλικό ερέθισε την ενέργεια ΟΡ που βρισκόταν σε υψηλή συγκέντρωση, κάνοντας την συνήθως πράα ΟΡ να «πάθει αμόκ», ή μετατρέποντας την σε ΝΤΟΡ. Αυτή την φορά ωστόσο, ο Ράιχ ανακάλυψε πως το ίδιο το πυρηνικό υλικό, έχοντας πρώτα καταστεί ακίνδυνο από το Όρανουρ, μετατράπηκε ποιοτικά και ποσοτικά προς την κατεύθυνση της ίδιας της Οργόνης-δηλαδή μέσω του Όρανουρ  μετατράπηκε σε «ΟΡΟΥΡΗ». Όταν το «ορουρισμένο» υλικό συνδεόταν με τον Νεφοδιαλυτή παραγόταν ένα ακαριαίο αποτέλεσμα στην ατμόσφαιρα. Αν χρησιμοποιούνταν μόνο για μερικά δευτερόλεπτα μπορούσε να καθαρίσει την ατμόσφαιρα από την ΝΤΟΡ!


Η ανακάλυψη της ΟΡΟΥΡΗΣ και η χρήση της σε συνδυασμό με τον Νεφοδιαλυτή αποδείχθηκε το πιό αποτελεσματικό ζευγάρωμα των θετικών προς την Ζωή δυνάμεων για την καταπολέμηση της ΝΤΟΡ.

ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ


Αν και τα προηγούμενα γεγονότα μπορεί να φαίνονται απίστευτα, πρέπει να συνεχιστούν από υπεύθυνους αξιωματούχους, αν πρόκειται να επιβιώσουμε από την επικείμενη κοσμική κρίση. Ο Βίλχελμ Ράιχ δεν «δημιούργησε» τα γεγονότα και τα συμπεράσματα που απείλησαν να κατακλύσουν αυτόν και τους λίγους θαρραλέους συνεργάτες του. Παρατήρησε, κατέγραψε, συμπέρανε. Παρέμεινε πάντα ανοιχτός στα νέα δεδομένα, τις νέες παρατηρήσεις που μπορεί να διαψεύσουν εντελώς τα παλιότερα δεδομένα και τις έννοιες. Δήλωσε αρκετές φορές πως υπήρχαν απλώς «πάρα πολλά» που έπρεπε να παρατηρηθούν και να καταγραφούν κι ότι πολλά χάθηκαν με την απίστευτη έφοδο νέου υλικού που κατέκλυσε τον ίδιο και την μικρή ομάδα του.


Καθώς χρησιμοποιούσε το νέο υλικό Ορούρης για να καθαρίσει την ατμόσφαιρα που περιέβαλλε το Όργονον από την ΝΤΟΡ, σημείωσε στο ημερολόγιο του την εμφάνιση τεσσάρων παράξενων σκαφών που διέσχισαν τον ουρανό το πρωί. Τα σκάφη πετούσαν σε πολύ μεγάλο υψόμετρο και με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα, γρηγορότερα από οποιοδήποτε αεριωθούμενο αεροπλάνο και διέσχισαν τον ουρανό μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Εκείνη την ημέρα ήταν που συνέλαβε την ιδέα του «Διαστημικό Όπλου» (δηλαδή τον συνδυασμό της Ορούρης με τον Νεφοδιαλυτή).


Την 6η Οκτωβρίου 1954-κατά την διάρκεια της νύχτας- ο Ράιχ παρατήρησε τρία μεγάλα, κίτρινα, παλλόμενα  ΑΤΙΑ χαμηλά στον ουρανό στο νότο. Άλλο ένα παρατηρήθηκε πάνω από τον πύργο του παρατηρητηρίου. Υπήρχαν άλλοι τρεις μάρτυρες που είδαν αυτούς τους Εισβολείς από το Διάστημα που ο Ράιχ ονόμασε «Εα»-η κωδική ονομασία για τα ΑΤΙΑ ή για τα φαινόμενα της αρχέγονης ενέργειας. (Το «Ε» σημαίνει «Ενέργεια», ενώ το «α» σημαίνει «άλφα» ή «αρχέγονη». Ο Ράιχ θεωρούσε επίσης τα «Εα» ως «Αίνιγμα»).
[...]

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ


Τι συμπεράσματα μπορούμε να εξάγουμε με ασφάλεια από τις δύο κοσμικές μάχες που δόθηκαν από τους χειριστές του Διαστημικού Όπλου, πρώτα στο Όργονον στο Ρέιντζλυ του Μέιν, και μετά ξανά στο Μικρό Όργονον στην έρημο της Αριζόνα;


Πρώτον, οι άνθρωποι της Γης γνωρίζουν τώρα καλά ότι τα ΑΤΙΑ (τα Εα του Ράιχ) ενδιαφέρονται πρωταρχικά για τις επιχειρήσεις Όρανουρ σε όλο τον πλανήτη. Το ενδιαφέρον των Εα για το στρατιωτικό κατεστημένο φαίνεται να είναι δευτερεύον. Πρέπει να είναι έτσι, επειδή κανένας δευτερεύοντως τύπου οπλισμός δεν μπορεί να διαπεράσει το «δυναμικό πεδίο» των Εα. Η ανακάλυψη της κοσμικής, αρχέγονης Οργονοενέργειας από τον Ράιχ προσφέρει την μόνη ρεαλιστική ελπίδα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτών των Εισβολέων από το Διάστημα. Χάρη στον Ράιχ και τους θαρραλέους συνεργάτες του έχουμε αφήσει τον κόσμο των θεωριών «επιστημονικής φαντασίας» κι έχουμε μπει στην αληθινή Διαστημική Εποχή. Υπό το φως αυτών των επιτυχημένων συναντήσεων με τους Διαστημάνθρωπους, οι ισχυρισμοί ότι  «η Οργονοενέργεια δεν υπάρχει» είναι απλώς τα κακαρίσματα της συγκινησιακής πανούκλας. Τέτοιες προφασιστικές και θανατηφόρες τακτικές από την συγκινησιακή πανούκλα πρέπει να σταματηθούν και να αποκαλυφθούν ως αυτό που πραγματικά είναι: Ενεργή βοήθεια προς τον Εχθρό του Ανθρώπου!